FLORAL SOUL - AFACEREA CARE CREȘTE ȘI FURNIZEAZĂ OXIGEN

FLORAL SOUL - AFACEREA CARE CREȘTE ȘI FURNIZEAZĂ OXIGEN

Importanța calității aerului pe care îl respirăm este o temă tot mai mult discutată. Plimbările în aer liber, în sânul naturii, sunt printre cele mai răspândite recomandări pentru cei care preferă un mod de viață sănătos. Dar ce facem atunci când ne aflăm în încăperi? Cât de bine suntem asigurați cu oxigen în spațiile de birou sau în locuințele noastre? De aceasta este preocupată Anastasia Haraz, tânăra antreprenoare, care și-a lansat propria afacere, de culoare verde, ce dă viață încăperilor.

Pe lângă faptul că plantele de interior oferă un aspect estetic plăcut, rolul primordial al acestora este de absorbție a toxinelor și de purificare a aerului. Plantele mai combat somnolența și cresc productivitatea. De aceea, prezența lor în spațiile interioare este una mai mult decât importantă.

Încrederea primului client a dat start afacerii “Floral Soul”

Anastasia întotdeauna a fost pasionată de plante, de la procesul de creștere și transplantare până la îngrijirea acestora. Datorită muncii pe care o depune, astăzi în mai multe oficii se respiră un aer proaspăt și oxigenat. Afacerea a fost înființată în noiembrie 2017 și are drept scop amenajarea spațiilor cu plante de ghiveci, cât și mentenanța acestora.

Cunoștințele și profesionalismul o ajută să crească frumos afacerea

Anastasia are acasă peste 60 de tipuri de plante, care necesită o deosebită atenție. Totodată, aceasta recunoaște că având de-a face cu un produs viu, sunt foarte importante cunoștințele în domeniu. Aceasta se informează din surse de încredere, materiale de specialitate, dar și consultă botaniștii.

“Sunt responsabilă de recepționarea și realizarea comenzilor. Înainte de toate, merg la fața locului pentru a schița proiectul și a stabili locul de amplasare a plantelor, în funcție de condițiile interiorului. După care, transplantez și amenajez plantele potrivite în locul potrivit.”, ne-a spus Anastasia.

Pentru Anastasia sunt foarte motivante emoțiile clienților după amenajarea oficiilor. Fiind plante vii, aceasta a decis că este important să presteze și serviciul de întreținere ale lor. De aceea, le vizitează periodic pentru a asigura îngrijirea corectă și necesară a plantelor.

Afacere mică cu planuri mari

Afacerea Anastasiei este în creștere, dar planurile de viitor sunt mari, realizarea cărora o vor face înfloritoare. Lucrează personal la pașii de împlinire a acestora. Vrea să lanseze un site, care va reprezenta mai bine specificul și rolul activității, dar și…

“Îmi doresc să am un atelier, cu suficient spațiu pentru realizarea comenzilor, pentru creșterea și îngrijirea plantelor, având un număr mare de specii de plante pe care clientul le va putea alege pe viu. De asemenea, îmi doresc foarte mult să pot încadra în atelier și un spațiu de relaxare. Astfel, voi putea transmite clienților senzația și efectul de prospețime oferit de plante”, ne-a povestit tânăra antreprenoare. 

Dedicația, curajul și perseverența asigură succesul în afacere 

Anastasia Haraz este una din tinerele ambițioase, care știe foarte bine ce-și dorește și este convinsă că lucrurile merg bine dacă faci pași mici, dar siguri.

“Consider că în afaceri este foarte important șă lucrezi cu dăruire, să fii perseverent și să ai curajul de a acționa când trebuie. Un antreprenor nu trebuie să înceteze să fi curios de ceva, pentru că prin curiozitate devii mai bun. De asemenea, o afacere este alimentată cu emoțiile pe care ți le dăruie clienții mulțimiți. Iată de ce Floral Soul pune un accent deosebit pe relația cu clientul și satisfacția acestuia.”, ne-a spus tânăra antreprenoare. 

Un sfat util pentru femeile care doresc sa deschidă propria afacere 
Proprietara afacerii „Floral Soul” are o experiență mică în gestionarea afacerii, dar suficientă încât să fie un exemplu pentru tinerele femei care-și doresc lansarea propriei afacere. Aceasta este printre tinerele care nu s-a limitat doar la dorință, dar a și muncit pentru realizarea ei.

“Femeilor care se văd activând în mediul de afaceri, le sfătuiesc să nu se oprească și să facă pași mereu. Chiar dacă pașii sunt mici, scalabilitatea în orice caz va fi simțită. La fel, acceptați ajutorul celor din jur! Fiecare are nevoie de suport și susținere, iar atunci când este oportunitatea de a fi ajutată, trebuie să profiți de ea. O femeia responsabilă, muncește mult și nu se teme să-și murdărească mâinile, la propriu. Viața este cu adevărat minunată, savurați-o din plin!”, a concluzionat Anastasia.

 

235 Голосов

VOTARE FINISATA

 FLORAL SOUL - AFACEREA CARE CREȘTE ȘI FURNIZEAZĂ OXIGEN
 FLORAL SOUL - AFACEREA CARE CREȘTE ȘI FURNIZEAZĂ OXIGEN
 FLORAL SOUL - AFACEREA CARE CREȘTE ȘI FURNIZEAZĂ OXIGEN
 FLORAL SOUL - AFACEREA CARE CREȘTE ȘI FURNIZEAZĂ OXIGEN