ANIMATOR.MD – ECHIPA CARE FABRICĂ SURPRIZE FRUMOASE PENTRU COPII

ANIMATOR.MD – ECHIPA CARE FABRICĂ SURPRIZE FRUMOASE PENTRU COPII

Copilăria este cea mai colorată perioadă a vieții, iar când devenim maturi, amintirile le păstră cu grijă în suflet. Noi cunoaștem o tânără antreprenoare care a les să trăiască clipele fericite ale copilăriei, în fiecare zi. Faceți cunoștință cu Irina Diacenco, tânăra moldoveancă, care a deschis o afacere frumoasă și distractivă, servicii de animații pentru copii. Cu Animator.md orice eveniment poate fi transformat într-o poveste. 

“La organizarea unei petreceri pentru copii, animatorii nu pot lipsi. Animatorul trebuie sa fie energic, sa aiba rabdare, să fie o fire comunicativa, să iubeasca ceea ce face și să între în mintea copiilor. Copiii sunt cele mai sincere ființe. Alaturi de ei te încarci de energie pozitivă. Distracțiile pentru copii îmi oferă șansa de a savura din zâmbetul lor deschis , dulce și vesel. Când se încheie petrecerea realizez că nu sunt obosită, ba din contra, am energia necesară pentru a lucre mai mult”, ne-a povestit tânăra antreprenoare. 

Totul a început din pasiunea pentru dans

Talentul și calitățile creative, Irina le-a manifestat de mică, fiind mereu în centrul atenției și dornică de a organiza activități interesante.

“Eram un copil foarte activ. Întotdeauna îmi adunam prietenii și inventam ceva interesant. Fiind la grădiniță, educatorii îmi zicea că am talent de actorie. La liceu incercam mai multe. Mereu credeam că voi deveni dansatoare profesionistă . Dar posibilitătile erau mici, din păcate, iar pentru a devein un dansator bun, pe lîngă talent, trebuie să faci și învestițiile necesare. Primul salariu mi l-am câștigat din predarea dansurilor pentru copii, la vârsta de 16 ani”, ne-a spus Irina.

Irina este originară din orașul Rezina, iar după absolvirea liceului, a decis să vină în Chișinău. Ambiția și energia au făcut-o să se mobilizeze rapid, așa că a decis să facă ceea ce știa bine, învățându-I pe copii să danseze.

“La noul meu loc de muncă, m-am împrietenit cu o colegă, care în timpul liber organiza distracții pentru copilașii din Orhei. Cred că Dumnezeu a vrut să ne cunoaștem. Ambele suntem născute în aceeași zi, la aceeași oră și pasiunele noaste sunt identice. De la ea am învățat meseria de animator. Colega mea, în scurt timp a plecat în altă țară, iar eu am încercat de una singură să organizez sărbatori pentru copii. Și am reușit, deschizând afacerea la o dată semnificativă – 07.07.2017”, ne-a spus Irina cu un zâmbet larg.

Aceasta nu s-a oprit aici. Își dorea foarte mult să facă ceva și pentru copiii din orașul său natal. Acestora le lipsea un loc unde se pot distra, juca și petrece timpul frumos, cu zone de joacă amenajate corespunzător. Astfel, a pornit deschiderea unui centru distractiv pentru pici si mamici din orasul Rezina. Irina este mulțumită de rezultatele muncii ei și de faptul că a reușit, până în present, să-și atingă toate scopurile. 

Creditul de la “Prime Capital” a ajutat-o să dezvolte afacerea

Irina Diacenco, a dispus de sursele financiare necesare pentru inițierea afacerii. Banii i-a investit în procurarea stofei pentru a coase primul costum de Michey Mouse. Astfel, toți banii câșdicați din organizarea petrecerilor pentru copii au fost investiți în confecționarea costumelor și echipamentelor.
Unele cheltuieli, antreprenoare le-a acoperit cu ajutorul creditului pentru afacere de la “Prime Capital”, fidelitatea căreia o respectăm și o apreciem.

“Creditarea îți oferă oportunitatea de a te extinde în afacere. Cu banii împrumutați am reușit să fac achiziții importante, cumpărând costume, foarte calitative, ale personajelor Disney. 
De asemenea, cu ajutorul creditului am reușit să procur o unitate de transport, care-mi este foarte utilă în afacere”
, ne-a spus Irina.

“Animator.md” va dărui și mai ulte emoții pozitive 

Tânăra antreprenoare, țintește sus și este convinsă că dacă va munci cu responsabilitate, afacerea va fi tot mai creativă, își va realiza toate scopurile. 

“Scopul meu în afacere este de a ridica la cel mai înalt nivel calitatea și diversitatea reviciilor noastre. Vreau să creez o agenție de organizare a evenimentelor distractive pentru copii și să-i scutim pe părinți de griji, salvânule și timpul. Pe lângă lărgirea gamei de servicii, vom fi responsabili de toate etapele petrecerii: invitația oaspeților, decor, tort, show programe, sonorizarea și altele”, ne-a povestit Irina.

Irina Diacenco încurajează femeile să-și deschidă propriile afaceri

Irina de 2 ani își gestionează afacere, timp în care a avut și perioade mai dificile. Aceasta consider că, în R. Moldova, nu este foarte ușor șă administrezi un business dacă ai un scop bine definit, dorință, ambiții și, nu în ultimul rând, surse financiare. În opinia tinerei antreprenoare, o afacere trebuie alimentată și cu idei noi. Sursa ei de inspirație și de energie pozitivă sunt călătoriile și culturile altor țări.

 

 

327 Голосов

VOTARE FINISATA

ANIMATOR.MD – ECHIPA CARE FABRICĂ SURPRIZE FRUMOASE PENTRU COPII
ANIMATOR.MD – ECHIPA CARE FABRICĂ SURPRIZE FRUMOASE PENTRU COPII
ANIMATOR.MD – ECHIPA CARE FABRICĂ SURPRIZE FRUMOASE PENTRU COPII
ANIMATOR.MD – ECHIPA CARE FABRICĂ SURPRIZE FRUMOASE PENTRU COPII
ANIMATOR.MD – ECHIPA CARE FABRICĂ SURPRIZE FRUMOASE PENTRU COPII
ANIMATOR.MD – ECHIPA CARE FABRICĂ SURPRIZE FRUMOASE PENTRU COPII