„BELLE FEMME” – CENTRUL MEDICAL ÎN CARE COSMETOLOGIA ESTE ABORDATĂ RESPONSABIL

„BELLE FEMME” – CENTRUL MEDICAL ÎN CARE COSMETOLOGIA ESTE ABORDATĂ RESPONSABIL

Frumusețe, sănătate, feminitate și multă responsabilitate, anume prin aceste cuvinte poate fi caracterizat Centrului Medical „Belle Femme”, o afacere frumoasă pe care Irina Tcaci, cu studii medicale și juridice, o gestionează mai mult de 10 ani.

Irina Tcaci este femeia care nu doar administrează activitatea Centrului Medical „Belle Femme”, unde profesează în calitate de cosmetolog, dar și învață cu multă responsabilitate tinerii care-și doresc să fie cosmetologi calificați. 

Femeile trebuie să aibă o atitudine mai responsabilă față de serviciile cosmetologice 

Având o experiență vastă de activitate în cormetologie, Irina se arată preocupată de atitudinea neserioasă a unelor paciente, care nu-și dau interes față de siguranța procedurilor cosmetologice și preparatelor injectabile.

“Trăim într-o perioadă în care poți fi foarte ușor manipulat de oameni influenți din mediul on line, care oferă sfaturi femeilor și tinerilor cosmetologi despre această meserie legată strâns de sănătate. Din păcate, unele tinere, așteaptă să le spui și să le faci ceea ce-și doresc. Ele nu au nevoie doar de sfaturile noastre pentru menținerea unui ten sănătos, care uneori chiar sunt suficiente. Acestea, neținând cont de unele riscuri sau lipsa necesității de a efectua o procedură sau alta, aleg să meargă la oricare alt cabinet cosmetologic, iar după unele efecte nedorite revin cu rugămintea să le ajutăm”, ne-a povestit Irina Tcaci, Directoarea Centrului Medical „Belle Femme”.

Femeia de afaceri este convinsă că, pacientele sunt cele care pot schimba lucrurile. Ele trebuie sa aibă o altă atitudine față de procedurile cosmetologice și alegerea corectă a specialiștilor din domeniu. Înainte de a face o procedură, femeile trebuie să se informeze foarte bine despre acest serviciu cosmetologic. 

“Fără creditul de la “Prime Capital”, nu m-aș fi descurcat în afacere” 

„Belle Femme” este una din afacerile cu care Prime Capital se mândreşte, Irina Tcaci, fiind o clientă fidelă de mai mulți ani.

Fără creditul pentru afacere de la “Prime Capital”, nu m-aș fi descurcat . Sunt foarte mulţumită de colaborarea cu „Prime Capital”. Îmi place atitudinea pozitivă pe care o aveţi faţă de clienţi şi profesionalismul cu care lucrează echipa. Am multe planuri de viitor în dezvoltarea afacerii, pe care știu că le voi realiza cu ajutorul vostru. Apreciez calitatea şi operativitatea voastră, fapt pentru care recomand cu încredere produsele de creditare „Prime Capital”, ne-a mărturisit femeia de afaceri.

Irina Tcaci consideră că este greu să progresezi în afacere dacă nu faci investițiile necesare, fapt pentru care antreprenorii au nevoie de credite. Aceasta presupune că cei care nu sunt interesați de credite, o fac mai mult din cauza fricii, decât din lipsa de necesitate.

Cosmetologia estetică are un viitor frumos

Când era mică, Irina visa să devină actriță, iar astăzi, pe scena vieții, joacă rolul de mamă, profesoară și directoare a centrului medical, roluri care presupun multe responsabilități. 

În prezent, visul acesteia este ca școala ei de cosmetologie să ajungă la un nivel de instituție medicală în care cormetologia estetică va fi calificată drept o profesie prestigioasă în medicină. Irina crede că printre specialiștii în cometologie medicală și estetică trebuie să fie și medicii stomatologi, ginecologi, neurologi, endocrinologi ect. Aceasta foarte mult își dorește să facă o conexiune între cosmetologie și alte profesii medicale.

Cosmetologia estetică este o știință separată, căreia trebuie să-i acordăm mai multă atenție. O vizită la cosmetolog nu întotdeauna este o dorinţă de a arăta mai bine, fiind de multe ori o necesitate. Consider important ca un medic stomatolog, ginecolog, chirurg, să cunoască bazele cosmetologiei estetice, astfel încât să poată interveni, când este cazul, cu unele proceduri sau să efectuieze intrvenția chirurgicală respectând anumite reguli din cormetologia estetică”, ne-a povestit Directoarea Centrului Medical „Belle Feme”.

Realizarea acestei dorințe, Irina o vede ca o misiune pe care trebuie s-o înfăptuiască în viață, considerând conexiune între cosmetologie și medicii din diferite domenii, un progres important și necesar în cosmetologie.

“Recunosc că ceea ce-am ales să fac presupune multe obligațiuni și mi le asum. Am format o echipă de specialiști responsabili, calificați, în scopul de a presta servicii sigure pentru sănătatea pacienților. Aleg și voi alege să lucrez cu furnizori de încredere, procurând preparate calitative, absolut legal, o regulă, care din păcate, mulți o încalcă. Noi suntem distribuitori exclusivi de preparate injectabile inovative și inofensive, care bineânțeles că sunt testate conform normelor medicale. Cred în faptul că trebuie să faci corect lucrurile, să lucrezi cu oameni buni, care împărtășesc valori umane. Nu poți trăi în viață numai pentru bani. Trebuie să lași ceva valoros în urma ta!”, ne-a spus cu sinceritate Irina Tcaci.

„Este perfect când te simți împlinită la muncă, dar și acasă trebuie să trăiești în armonie”

Pe lângă faptul că de aproape 13 ani crește propria afacere, Irina Tcaci, o crește cu grijă și pe fiica ei, de 19 ani. Îi pare rău că, fiind prinsă la muncă, n-a putut să petreacă mai mult timp cu copilul ei, o adolescentă deja, care este și ea interesată de medicină, dorind să devină medic endocrinolog.

„Este perfect când te simți împlinită la muncă, dar și acasă trebuie să trăiești în armonie. Ca să te simți confotabil la serviciu, trebuie să te ocupi cu ceea ce-ți place. Afacerea este importantă, dar nu trebuie să uităm de oamenii dragi, pentru că anii trec, iar timpul pierdut nu se mai recuperează. De aceea, profit de orice clipă liberă pentru a fi alături de fiica mea. Odihna mea perfectă este timpul petrecut cu ea, indiferent de unde ne-am afla ”, ne-a spus emoționată Irina.

Activitatea afacerii Irinei Tcaci și scopurile ei sunt demne de a fi apreciate. Iar succesul de până acum se datorează perseverenței, dedicație și curajului caracteristic acestei Doamne. 

Astfel, vom fi bucuroși să contribuim și în continuare la realizările Centrului Medical „Belle Femme”.

 

107 Голосов

VOTARE FINISATA

„BELLE FEMME” – CENTRUL MEDICAL ÎN CARE COSMETOLOGIA ESTE ABORDATĂ RESPONSABIL
„BELLE FEMME” – CENTRUL MEDICAL ÎN CARE COSMETOLOGIA ESTE ABORDATĂ RESPONSABIL
„BELLE FEMME” – CENTRUL MEDICAL ÎN CARE COSMETOLOGIA ESTE ABORDATĂ RESPONSABIL
„BELLE FEMME” – CENTRUL MEDICAL ÎN CARE COSMETOLOGIA ESTE ABORDATĂ RESPONSABIL
„BELLE FEMME” – CENTRUL MEDICAL ÎN CARE COSMETOLOGIA ESTE ABORDATĂ RESPONSABIL
„BELLE FEMME” – CENTRUL MEDICAL ÎN CARE COSMETOLOGIA ESTE ABORDATĂ RESPONSABIL
„BELLE FEMME” – CENTRUL MEDICAL ÎN CARE COSMETOLOGIA ESTE ABORDATĂ RESPONSABIL