“FRESH START” – CONFORT ȘI CURĂȚENIE LA PACHET

“FRESH START” – CONFORT ȘI CURĂȚENIE LA PACHET

 Fiecare își dorește să trăiască într-o locuință îngrijită și să lucreze într-un oficiu curat. Acasă, de cele mai multe ori, femeile se ocupă de curățenie, dar, totodată, în ultima perioadă la femei se observă o schimbare a ritmului de viață, timpul devenind din ce în ce mai prețios. 

Atunci când nu este timp pentru a face ordine în casă sau pentru a găsi personal potrivit care va face curățenie în oficiu, sunt foarte oportune companiile care prestează sevicii de curățenie. În acest context, o prezentăm pe Cătălina Prutean, tânăra antreprenoare care de aproape un an gestionează propria afacere, Compania “FRESH START”.

“O casă curată, un birou luminos, zile de odihnă în plus și mai puțini nervi pierduți – asta oferim noi. Curățenia nu trebuie neglijată, dar timpul alocat pentru aceasta nu trebuie să înlocuiască timpul petrecut cu familia și cu copiii în aer liber”
, a spus Cătălina. 

Sprijinul și încurajarea oamenilor dragi dau aripi unei afaceri

Afacerea pe care Cătălina o gestionează de aproape 1 an, este o dorință îndeplinită, pentru realizarea căreia s-a muncit și se muncește în continuare. Tânăra femeie de afaceri povestește cu modestie despre eforturile depuse pentru ca astăzi să-i fie încredințată curățenia a sute de metri pătrați. Studiile financiare și experiența în contabilitate i-au fost de folos, dar și sprijinul oamenilor potriviți fără de care s-ar fi descurcat mai greu.

“Îi sunt recunoscătoare familiei mele, care m-a încurajat să perseverez și să merg înainte. De asemenea, un mare sprijin am avut de la mentorul meu care mi-a dat aripi ca să-mi pot lua zborul și mă ajută să mă mențin la înălțime”, ne-a mărturisit tânăra antreprenoare. 

Cum a fost STARTUL la “FRESH START”?

Cătălina este una din femeile de afaceri care, fiind în concediu de îngrijire a fiicei, pe lângă frumosul rol de mamă, a avut curajul să-și încerce forțele în mediul de afaceri. Își dorea să facă mai mult decât contabilitate. Se zice că atunci când îți pui un scop, descoperi și căile spre realizarea lui. Iar povestea de succes a Cătălinei Prutean, care încă se mai scrie, demonstrează acest fapt.

“E frumoasă perioada concediului de maternitate, dar este și o etapă a vieții în care îți revizuiești valorile, dorințele și atunci am înțeleș că vreau să am propria afacere. Așa s-a întâmplat că am avut oporunitatea de a procura afacerea. Am preluat activele, am făcut rebranding și am dat un nou start acestei companii”, ne-a povestit Cătălina.

Aceasta este reponsabilă de gestionarea companiei, negocierile cu noi clienți și de publicitate. La moment, se descurcă foarte bine, locul de muncă fiind propriul birou, pe care îl închiriază. Astfel, după aproape 1 an de activitate, antreprenoarea se poate mândri cu peste 10 angajați și zeci de clienți mulțumiți. 

Creditarea este binevenită atunci cânt investiția este importantă pentru afacere 

Cătălina Prutean a făcut primele investiții în afacere cu ajutorul banilor împrumutați de la rude. Altfel, aceasta recunoaște că ar fi avut nevoie de un credit.


Femeia de afaceri consideră că sunt binevenite produsele de creditare pentru businessul mic și mijlociu: “Creditarea o consider oportună atunci când știi că merită să investești într-un utilaj sau în altceva, dar nu ai suma necesară.” 

În afacere contează atitudinea, indiferent că este gestionată de un bărbat sau de o femeie

Proprietara afacerii “Fresh Start” este convinsă că atunci când conduci afacerea cu atitudine, ajungi neapărat la rezultatele dorite. Cătălina nu vede o diferență între bărbații și femeile din sfera businessului. 
“Сel sau cea care gestionează o afacere trebuie să fie încrezut în florțele proprii, să aibă abilitatea de a organiza lucrurile și atitudine. Dacă managerul respectă unele standarde, construiește o echipă bună, oferă condiții bune de muncă, atunci afacere se va bucura de succes”, ne-a spus încrezută Cătălina.

O ofacere începută trebuie continuată, chiar dacă sunt greutăți!

Cătălina are planuri mari de viitor. Vrea să-și extindă afacerea prin achiziționarea noilor utilaje și prin lărgirea gamei de servicii. Astfel, va crea alte locuri de muncă, iar cu ajutorul echipei va reuși să salveze în continuare timpul gospodinelor, susținându-le dorința de a se ocupa cu activități mai importante. 

„Încurajez femeile care au dorința de a se lansa în mediul de afaceri. Le sfătui să-și urmeze visul și odată ce încep să acționeze, să nu cedeze atunci când vor întâmpina greutăți. E bine să fii informat, să te inspiri din cărți și să interacționezi cu oamenii care te motivează.
Totodată, mă bucur că în societatea noastră se observă emaniciparea femeilor, fiind tot mai des întâlnite femeile independente din punct de vedere financiar. Câte un pic se schimbă mentalitatea, capacitățile și aptitudinile femeilor fiind tot mai apreciate.
”, a conchis tânăra antreprenoare.

192 Голосов

VOTARE FINISATA

“FRESH START” – CONFORT ȘI CURĂȚENIE LA PACHET
“FRESH START” – CONFORT ȘI CURĂȚENIE LA PACHET
“FRESH START” – CONFORT ȘI CURĂȚENIE LA PACHET
“FRESH START” – CONFORT ȘI CURĂȚENIE LA PACHET
“FRESH START” – CONFORT ȘI CURĂȚENIE LA PACHET
“FRESH START” – CONFORT ȘI CURĂȚENIE LA PACHET