"DELFREEA" - STUDIOUL UNDE CREATIVITATEA PRINDE CONTUR

Fiecare afacere are nevoie nu doar de un produs bun, dar și de o promovare corectă a acestuia. Iar când vine vorba de publicitate, neapărat ai nevoie de persoane creative care cunosc programe garafice publicitare, precum Adobe Photoshop și Adobe Illustrator. Cunoașterea acestor programe, ușurează munca persoanelor care desfășoară activități în toate domeniile. De asta este convinsa Ana Daraban, proprietara Studioului de Design Grafic “Delfreea”- o altă afacere frumoasă pe care vrem s-o prezentăm.

"Design your dreams" - sloganul care încurajează oamenii să gândească liber

Atunci când își făcea studiile nici nu bănuia că, la un moment, pe lângă aplicarea în practică a programelor de Design, va fi sufficient de pregătită pentru a-i învăța și pe alții să însușească aceste instrumente. Astfel, după 6 ani de activitate ca freelancer, perioadă în care presta serviciile sale la diferite companii, a înțeles că e timpul să-și deschidă un studiou cu sloganul “Design your dreams!”. Acest mesaj vine să încurajeze oamenii să gândească liber, creativ, alegând să lucreze din plăcere.

A închiriat un spațiu, l-a amenajat confortabil și astăzi se poate lăuda cu zeci de cursanți care au absolvit cursurile ei.

“Îmi place să comunic cu oamenii, să le fiu utilă, să-i învăț ceea ce cunosc eu mai bine și să-i fac să se simtă relaxați în studioul “Delfreea”. Mă strădui să le livrez informația într-un mod mai familiar, mai prietenos, iar rezultatele și mulțumirea cursanților îmi demonstrează că folosesc o metodă eficientă de predare”, ne-a spus Ana.

Investițiile sunt importante în afacere, iar creditul este oportun pentru a face acest lucru la timp …

Mica afacere a Anei nu a necesitat sume mari de bani pentru a fi deschisă, dar aceasta înțelege că pentru a te dezvolta este nevoie să investești în continuare.

“Am deschis studioul cu forțele proprii, fără a avea nevoie să împrumut bani. Acum, după câteva luni de activitate, îmi doresc o dezvoltare, un progres, pe care nu-l pot realiza fără a face investiții. Atâta timp cât ai planificat ceva, dar banii pe care îi ai nu sunt de ajuns, creditul este foarte oportun pentru a merge conform planului”, ne-a povestit tânăra antreprenoare.

“În afacere nu sunt probleme… sunt doar niște etape care trebuie depășite”

Ana Daraban de mai multe ori a înfruntat frica de a eșua. Ea recunoaște că a avut nevoie de mult curaj pentru a porni afacerea, iar acum aduna forțe și curaj ca să facă pașii necesari pentru extinderea micului business.

“Nimeni nu zice că este simplu să inițiezi și să menții o afacere. Bineînțeles că în antrepenoriat apar situații dificile, probleme care trebuie rezolvate. De fapt, consider că în afacere nu sunt probleme, sunt doar niște etape prin care trebuie să treci. Frica întotdeauna se caută să se strecoare, dar nu trebuie lăsată să te facă să renunți la visul tău. Dacă mă uit în față din nou îmi fac griji, iar dacă privesc în urmă realizez că datorită faptului că am putut depăși fricile de până acum, am obținut rezultatele dorite”, ne-a mărturisit Ana.

Lucrează întensiv la designul planurilor de viitor!

Femeia de afaceri își desfășoară cursurile într-un spațiu închiriat în care se străduie să asigure confort clienților, dar aceasta își dorește mai mult.

“Vreau un studiou cu mai mult spațiu, dotat cu tehnică necesară, modernă, care va fi la dispoziția cursanșolor mei. Totodată, având mai multe solicitări de la moldoveni de peste hotare, acum lucrez și asupra unui curs online”, ne-a spus Ana.

Clienții mei sunt cei care îmi dau lecții de curaj, poveștile lor fiind un bun exemplu pentru toți.

Tânăra antreprenoare învață zi de zi din experiența proprie, dar și din poveștile clienților săi. Îi consideră curajoși pentru că o mare parte dintre ei sunt persoane care au decis la un moment dat să iasă din zona de confort și să înceapă de la capăt, un job în alt domeniu sau chiar deschizând propria afacere.

„Atunci când faci ceea ce-ți place, lucrurile îți ies bine. Chiar dacă obosești, emoțiile pozitive te jută să mergi înainte. Asta văd la clienții mei, printre care sunt pesoane care de mult timp se ocupă cu lucruri de care sunt pasionați, iar alții m-au impresionat prin faptul că la un moment dat, ajunși la o vârstă matură au decis să facă o schimbare în viața lor și să-și urmeze visurile. Îmi place ceea ce fac, iar feedback-ul cursantilor mei îmi stimulează dorința de a continua cu capul sus”, a conscluzionat cu optimism protagonista noastră.

 

 

5777 Voturi

VOTARE FINISATA